Aerox onderdelen

Wij verkopen sinds 1999 Aerox onderdelen. Het betref slijtage delen zoals remblokken, remschoenen, kabels, v-snaren etc, etc.
Dit alles in diverse kwaliteiten, soorten en maten. Echter wij verkopen niet alleen slijtage Aerox onderdelen,
maar ook accessoires als kickstarter pedalen in diverse kleuren, windschermen, complete kappensets en verlichting. Denk b.v. aan LED verlichting
of z.g.n. Lexus verlichting. Uiteraard voeren wij ook een compleet assortiment motor onderdelen. Deze zijn te onderscheiden in imitatie en in originele onderdelen.
Het motorblok van de Aerox is het bekende water gekoelde Minarelli-blok. Dit motorblok behoord nog steeds tot de beste 2-takt scooter motorblokken ter wereld.
Mede doordat dit motorblok onder veel (Italiaanse) scooters gebruikt wordt, is er een enorme hoeveelheid imitatie onderdelen voor beschikbaar,
en wordt er ook alles speciaal voor vervaardigd. Een goed voorbeeld is de 12mm krukas i.p.v. de standaard 10mm, binnenrotor ontstekingen etc, etc.
Verder hebben wij alle kappen en schermdelen, zowel gelakt als ongelakt. Deze zijn ook verkrijgbaar als set in diverse uitvoeringen, om je Aerox een heel andere look te geven! Dus voor Aerox onderdelen bent u bij VDH-Parts aan het juiste adres.