Artek onderdelen

Artek onderdelen voor je scoot en brommer! Alle Artek onderdelen tegen de beste prijs! Dit nieuwe Franse merk heeft een kompleet onderdelen programma voor de meeste scooters en brommers. Artek hanteert standaard al een zeer goede prijs kwaliteits verhouding , waardoor de drempel erg laag ligt om producten van dit nieuwe ‘hippe’ merk aan te schaffen.

De hoofdlijn voor parts van deze fabrikant zijn: Minarelli horizontale motor en verticale motor, Peugeot luchtkoeling en waterkoeling, Derbi Senda, Senda Piaggio en Piaggio scooter (2-takt modellen) De productlijn betreft binnenrotor ontstekingen, krukassen, remschijven, schokbrekers, uitlaten en vario-kits. V-snaren, koppelingsdrukveren en bobines maken het plaatje al vrij compleet.

Waarschijnlijk zullen er in de toekomst ongetwijfeld product uitbreidingen volgen, zodat het een echt compleet programma wordt. Voor als je dus Artek onderdelen zoekt die niet in de lijst voorkomen heb a.u.b. nog even geduld, dit merk is nu op dit moment bezig met ‘warmdraaien’ qua onderdelen!