Athena onderdelen

Van het kwaliteits merk Athena heeft VDH-Parts alle onderdelen in programma. Van vario rol tot cilinder en van uitlaat tot carburateur. Goed om te weten is dat dus ook de onderdelen waar minder vaak aan gedacht wordt zoals luchtfilters, krukassen, koppelingsdrukveren, pakkingsets, overbrengingen, etc, etc. ook gewoon leverbaar zijn, voor veel merken.

In februari 2000 heeft Athena alle mallen en machines over genomen van cilinder fabrikant Eurocilindro. Eurocilindro maakte voornamelijk cilinders en zuigers. Athena heeft daarna echter geinvesteert in een complete productlijn voor scooters en brommers. De kwaliteit van Eurocilindro was altijd zeer goed. Athena heeft er nog meer een spel van gemaakt om de kwaliteit waar mogelijk telkens nog verder te verbeteren.

En dat resultaat merk je als gebruiker van Athena! Zij combineren performance met een zeer lange levensduur. Zowel bij bijvoorbeeld een cilinderkit voor Puch Maxi als bij een cilinder voor een Gilera Runner. Wie dus power en slijtvaste onderdelen wil, en wie wil dat niet, kiest voor Athena!


(P.S. zoek op 'Athena' in uw merk)