Benzhou/AGM/Eagle-Wing onderdelen

De Eagle Wing van Benzhou/AMG is als een echte retro klassieker vormgegeven zoals de laatste jaren de trend is. Deze leuke Benzhou scooter is ook bij ons leverbaar in diverse uitvoeringen en kleurstellingen. De scooter valt op door zijn prachtige vloeiende 50 er jaren vormgeving.

Hij is leverbaar in een 25Km uitvoering en in 45Km uitvoering, beide even compleet uitgerust. Wij verkopen niet alleen de Eagle Wing maar uiteraard ook de complete onderdelen lijn ervan. Deze scooter is voorzien van een 4-takt 50cc motorblok, wat borg staat voor een lange levensduur, zeer zuinig in gebruik, en dat ook nog eens goed is voor het milieu! Het type motorblok is het veel gebruikte GY-6 model, dat o.a. ook op Kymco (Agility) gebruikt wordt. Dit blok is een van de meest betrouwbare 4-takt scooter blokken die er op dit moment zijn.

Natuurlijk heeft ook deze scooter zijn onderhoud nodig, of al wilt u alleen maar wat sneller met de Eagle Wing rijden, ook die onderdelen hebben we in een uitgebreid spectrum voor u in programma.