Bromfiets onderdelen

Wie VDH Parts zegt, zegt bromfiets onderdelen! Wij zijn gespecialiseerd in onderdelen voor alle merken, modellen en typen. Zowel oldtimers als Kreidler, Yamaha, Zundapp en vele anderen als ook b.v. de nieuwste modellen Yamaha TZR , Derbi Senda of Aprilia RS.

Het bromfiets onderdelen gamma is dus zeer uitgebreid zeg maar van spaaknippel tot benzinetank en van vrijstand schakelaar tot cilinderkop. Ons programma beperkt zich niet tot alleen de ‘fastmovers’ als uitlaten, banden, remdelen, kabels etc, maar ook delen als complete versnellingsbakken al dan niet standaard en of origineel.

Omdat wij al langer in de bromfiets onderdelen handel zitten hebben wij dus ook het programma zoals dat bij de start was in stand proberen te houden. Best wel een grote opgave maar wij denken daar aardig in geslaagd te zijn. Neem als voorbeeld de bromfiets onderdelen van het merk Honda: Bijna alle MB, MT, MTX, NSR onderdelen komen nog steeds in de lijst voor zoals in het begin. Dit geld ook voor de onderdelen van bijvoorbeeld: Suzuki TSX, ER/ZR Yamaha FS1, DT, RD, Kawasaki AR etc, etc. Zo ziet u dat ons bromfiets onderdelen gamma echt kompleet is zelfs voor de oldtimer rijder!


Kies links in het menu uw merk