Carburateur onderdelen

Onze carburateur onderdelen zijn zowel in imitatie als originele delen leverbaar. Bijvoorbeeld sproeiers, hebben we meestal origineel en imitatie. Het gamma carburateur onderdelen in ons programma betreft de volgende merken carburateurs: Bing, Dell-Orto, Gurtner, Keihin, Koso en Mikuni. Van ieder merk leveren wij de komplete carburateurs in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld met en zonder elektrische choke (kabel-choke). Ook standaard originele carburateurs die op diverse scooters af fabriek gemonteerd zitten leveren wij.

Niet te vergeten hebben we ook de ‘snelle’ carburateurs in b.v. 16mm, 17,5mm, 19mm en 21mm. Daarnaast zijn de race uitvoeringen in alle soorten en maten, dus boven de 21mm, leverbaar. Ook laten wij veel carburateurs voor bijvoorbeeld oldtimers opnieuw maken. Voorbeelden daarvan zijn de 18mm Keihin carburateur die op veel (snelle) Honda’s zat, en de 20mm Bing voor de Kreidler RS.

Tevens zorgen we ervoor dat van iedere nieuw opgenomen carburateur of model carburateur, een compleet carburateur onderdelen programma aanwezig is. Als u dus bij ons een carburateur koopt hoeft u dus niet bang te zijn dat u moeilijk aan onderdelen kunt komen, mocht u ooit iets ervoor nodig hebben!