Ciao onderdelen

Wij hebben in onze Vespa onderdelen lijst een groot aantal Ciao onderdelen gegroepeerd staan. De Vespa Ciao wie kent deze inmiddels bijna klassieke brommer niet? Er zijn er werkelijk tienduizenden in Nederland van verkocht. Nog steeds kom je de Ciao overal op straat tegen.

Helaas voor de eigenaren van de Vespa Ciao zijn onderdelen echter steeds moeilijker te verkrijgen. Echter niet bij ons! Wij leveren nog bijna alle Ciao onderdelen uit voorraad zowel origineel als imitatie. Zelfs 80cc carters met bijbehorende carburateurs en krukassen zijn uit voorraad leverbaar. Een Ciao is daarmee echt grof op te voeren, zo grof dat het versterken van het centrale motorframe in dat geval aan te raden is. Als dat niet gedaan wordt trekt het gemakkelijk krom, met alle nare gevolgen van dien.

Het meest verkocht van Ciao onderdelen zijn wel de zo genaamde Dell-Orto 13/13 carburateurs. Standaard zit er een Dell-Orto 12/12 op. Toch na monteren van een 13/13 carburateur met een snel luchtfilter, loopt de brommer gelijk een heel stuk beter. Wij raden dan ook iedereen aan deze ‘modificatie’ altijd uit te voeren.