Gianelli onderdelen

Gianelli is ook weer een prachtig Italiaans merk met een bijzondere uitstraling. Gianelli is vooral actief in het fabriceren van uitlaatsystemen en variateurrollen voor zowel brommers, scooters maar ook motorscooters en motorfietsen. Zij zijn gestart met de onderneming in 1972. Goed om te weten is ook dat Gianelli standaard uitlaten fabriceert voor veel scootermerken af fabriek.

Kwaliteit is dus zeker een punt dat Gianelli in huis heeft. Veel uitlaten zijn gehomologeerd leverbaar. De race uitlaten worden constant getest en aan de hand van die resultaten, opgedaan in testcentra maar uiteraard ook in de praktijk, worden ze zo nodig aangepast of verbeterd. Op die manier blijven deze uitlaten altijd scherp toegespitst op top prestaties.

Dit houdt in dat jij als gebruiker een goede kwaliteit krijgt en een door ontwikkelde uitlaat die zijn vruchten al lang op het circuit afgeworpen heeft. Een leuke bijkomstigheid is dat deze uitlaten bij ons ook nog eens heel scherp geprijsd zijn, zodat je het daar ook niet voor hoef te laten!