Honda onderdelen

De Honda bromfiets kwam al in de vroege 60er jaren naar Nederland. Het betrof toen de C310 en later de C320, de eerste bromfietsen die uitgerust waren met een 4-takt motor. Later volgde de SS50 de C320 op. Eind 70er jaren stapte Honda af van de viertakt motor voor bromfietsen. De MT en MB werden toen geintroduceerd. En werden op grote schaal een enorm succes.

Honda bromfiets onderdelen nemen daarom bij ons ook een speciale plaats in. Wij proberen er voor te zorgen dat de onderdelen lijsten goed stand houden, zo mogelijk zelfs uitbreiden met leuke accessoires dan wel broodnodige vervangings onderdelen. Vrijwel alle onderdelen voor deze Honda’s die we bij de start in 1995 aanboden staan er nog steeds in, en zelfs meer. Een merk met zo’n rijke historie en waarvan nog zoveel rondrijd moet volgens ons inzien goed voorzien blijven, ook tegen een redelijke prijs.

Het Honda bromfiets onderdelen aanbod is daarom best uitgebreid te noemen. Zowel in goedkopere imitatie onderdelen als in originele onderdelen. Tuning komt eveneens ruim aan bod, zodat er voor bijna iedere Honda rijder of verzamelaar wel iets interessants tussen zal staan.