Honda onderdelen

Honda onderdelen vind u bij ons voor alle modellen en typen. Zoals je van ons gewent bent zijn ook alle oudere typen zoals de MB, MT, MTX-SH e.d. goed vertegenwoordigd. Ook alle nieuwe modellen als de X8-R en SFX staan in de lijsten. De Camino, Vision en Scoopy doen evengoed nog steeds mee in ons programma.

Echter onze Honda onderdelen betreffen vooral de brommer modellen waarvan we bijna nog alles hebben. Veel imitatie onderdelen maar tegenwoordig steeds meer originele onderdelen omdat imitatie vaak niet meer te krijgen is. Honda heeft gelukkig een goede onderdelen voorziening voor wat betreft zijn ‘oudjes’ en daardoor kunnen bijna altijd de oldtimer delen zonder problemen uitgeleverd worden.

Dit is zeker een plus punt voor diegene die een restauratie project willen uitvoeren met bewust alleen originele Honda onderdelen. Bij ons is dat mogelijk, wij leveren je de originele gewenste delen. Verder zijn bij ons alle Honda onderdelen voor zowel nieuwe modellen als oude modellen, origineel of imitatie, altijd scherp geprijst. Zodat niet alleen een restauratie project maar ook gewoon het rijden met een Honda betaalbaar blijft.