Honda tuning shop

Honda tuning is een van onze speciale onderdelen activiteiten. Voor bijna iedere Honda heeft VDH-Parts wel opvoer artikelen. MB, MT, MTX: diversen cilinders, ook Malossi en Polini, uitlaten (Homoet), carburateurs. Voor de Camino: DMP, Athena cilinders, uitlaten en carburateurs. MTX-SH: Cilinders Malossi, Athena, uitlaten, tandwielsets, carburateurs.

Honda tuning betreft ook de nieuwere scootermodellen als bijvoorbeeld de X8-R en SFX, uiteraard doen ook de Vision en Scoopy, Wallaroo, Sky en Bali volop mee. Diverse cilinders (Malossi, Polini, Athena), uitlaten en cdi’s zijn er voor aanwezig. Onze ‘Honda tuning lijn’ is compleet van 50 snel DMP cilinder, tot een 70cc MHR-Replica voor de X8R.

Voor iedereen die iets wil gaan doen, of doet aan Honda tuning is bij ons zeker aan het juiste adres. Tunings – technisch maar juist ook prijs – technisch. Voor een beter overzicht van al onze snelle Honda onderdelen raden wij je aan in de desbetreffende groep te kijken. Wij moeten wel vermelden dat opvoer artikelen niet gebruikt mogen worden op de openbare weg. Denk daar aan!