Kawasaki onderdelen, Kawasaki online shop

Kawasaki AR50 onderdelen zijn bij VDH-Parts volop verkrijgbaar. Bijna alle AR50 onderdelen die we in programma hebben zijn origineel, op een aantal imitatie onderdelen als bijvoorbeeld kabels, remschoenen, tandwielen, uitlaten en zuigers na. Veel onderdelen zijn standaard op voorraad.

De AR50 werd in 1981 op de Nederlandse markt gezet. Ze zijn tot en met 1994 gemaakt. De door de jaren heen verkochte modellen A1, A2, C1 tot en met C12 zijn met minimale onderlinge verschillen uitgebracht. Het betrof meestal alleen een andere kleur of ander stickerset. Vaak wordt de AR50 vergeleken met de Honda MB. Toch zijn er best verschillen te noemen: Een monoshock achterbrug en een compleet ander motorblok. Van de AR50 zijn tevens in Nederland zeer geringe aantallen verkocht. Het is daarom misschien ook juist altijd een geliefd model brommer gebleven.

De AR50 onderdelen die we het meeste verkopen zijn wel koppelingsplaten en koppeling drukveren. Dit hoort bij het bekende probleem van deze brommer: een doorslippende koppeling. Meestal is na het vervangen van de drukveren het probleem opgelost.