Kymco onderdelen

Midden jaren 90 kwam er een nieuw scooter merk op de Nederlandse markt: Kymco. Kymco werd in die dagen geimporteerd door Interspares B.V., en verdeelt door een aantal groothandels. Later heeft 1 van die groothandels het importeurschap van Interspares over genomen.

Kymco is begonnen met de welbekende DJ, waarvan er nu zelfs nog steeds rond rijden. De DJ was een absolute bestseller, een model dat bij iedereen aansloeg. Mede om zijn prijs. De DJ had ook nog een aantal broertjes en zusjes te weten de Sinper, Heriosm, en de K12. Eind jaren 90 kwam de DJ-Restyled uit samen met de Top-Boy en de Dink. In 1998 hadden ze een primeur met de eerste 4-takt scooter, de Filly. Dit concept is later over genomen door bijna alle fabrikanten. Er is bijna geen merk meer dat geen 4-takt in programma heeft.

Voor Kymco onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben er bijna 2000 van in programma. Kymco onderdelen hebben we origineel maar uiteraard ook in imitatie uitvoering. Tevens zijn er diverse Kymco onderdelen accessoires leverbaar, van knipperlichtglas set tot windscherm, en van 70cc cilinder tot snelle overbrenging.