Malossi onderdelen

Wij voeren Malossi onderdelen sinds 1996 en betrokken deze delen via Anglo-Dutch in Hoofddorp. Echter mede door de sterke markt ontwikkelingen inzake tunings onderdelen heeft Anglo-Dutch per 1-1-’08 de handdoek in de ring gegooid.

Gelukkig is er een nieuwe importeur voor Nederland aangesteld en loopt de levering van Malossi onderdelen ‘gesmeerd’ door als van ouds. Wij leveren vrijwel alle Malossi onderdelen die Malossi zelf ook in zijn programma heeft. Zeg maar van remblokjes tot MHR cilinders en van voorvorken tot kleding. Ook kleine onderdelen als b.v. vario rollen en membraamplaatjes of stickers zijn vast opgenomen in ons Malossi programma.

Verder beogen wij een zeer scherpe prijs voor alle Malossi onderdelen. U als klant profiteert daar zeker van. Tevens is het belangrijk om te weten dat wij binnen zeer korte tijd (enkele dagen) kunnen leveren, ook gedateerde onderdelen voor b.v. de mt,mb,dt,rd,tsx, want de voorraad van Malossi onderdelen bij de huidige importeur is zeer goed en uitgebreid te noemen.