Metra kit onderdelen

Metra-kit is begonnen in 1976 met het fabriceren van competitie onderdelen voor brommers en lichte motorfietsen. Het duurde tot 1997 voordat Metra-kit voet aan de grond kreeg in Nederland. Het waren eerst vooral uitlaten die verkocht werden, later kwamen er ook cilinders, krukassen, cdi’s enz. bij.

Omdat Metra-kit vanaf het begin dus snel groeide kreeg het een aparte groep binnen ons programma. Alle onderdelen die wij van hun voeren staan in die groep zeg maar van stickers en kleding tot complete tunings-kits. Metra-kit is een merk dat staat voor een goede kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Deze drie factoren worden bereikt doordat zij continu aan research doen om de beste onderdelen te verkrijgen. ‘Elementos de competicion’ is 1 van hun reclame slogans die een goede uitdrukking geeft aan hun passie: Het fabriceren van kwaliteits tuning parts.

Mede doordat er in massa, dus op grote schaal, geproduceerd wordt, betekend dit ook dat de beprijzing van Metra-kit onderdelen gunstig ligt. Zeker in vergelijk met andere tunings merken. Voor jou als klant een extra plus punt dus.