Motorhispania onderdelen

In 1998 deed Motorhispania zijn intrede op de Nederlandse markt. Als eerste werd de RX geimporteerd, en al snel daarna verscheen de Furia. Enkele jaren later werd de RX ge-restyled in de RX-II en werden de RYZ en de RYZ-Urban/RYZ-Pro toegevoegd aan het modellen gamma. Deze 3-4 modellen vormden samen een mooi brommer merk dat voor iedereen een aansprekend model had, dat ook nog eens goed geprijsd was.

Helaas is sinds 2007 het doek in Nederland gevallen voor het Spaanse Motorhispania. Er is geen importeur meer, en naar alle waarschijnlijkheid, wordt er ook geen nieuwe meer aangesteld. Gelukkig hebben wij nog heel veel Motorhispania onderdelen op voorraad zodat je in ieder geval als Motorhispania berijder nog niet gelijk stil hoeft komen te staan bij versleten of kapotte Motorhispania onderdelen.

Vrijwel alle Motorhispania onderdelen die in de lijst Motorhispania staan zijn nog leverbaar. Zei het dat sommige onderdelen wel schaars worden of zelfs helemaal niet meer leverbaar zijn. Let er daarom op dat je je slag slaat voordat deze delen echt op zijn!