MTX-SH onderdelen

Honda MTX-SH onderdelen zijn bij ons nog steeds volop aanwezig en op voorraad. De MTX-SH onderdelen hebben we in origineel en imitatie. Van 50cc cilinder tot voorspatbord of koplamphuis. Alle blokdelen kunnen geleverd worden zonder uitzondering. In principe is dus echt alles (origineel) nog gewoon leverbaar, waardoor gezegd kan worden dat MTX-SH onderdelen bij ons makkelijk verkrijgbaar zijn.

Nadat de aloude MTX begin jaren 90 wat gedateerd werd, en de fonkel nieuwe watergekoelde NSR op toneel verscheen, werd het tijd voor Honda om de MTX zeg maar ‘op te waarderen’ naar een nieuw model. Dit ‘opwaarderen’ is ze heel goed gelukt. Zelfs nu nog is de MTX-SH geen vreemde verschijning tussen alle hedendaagse off-the-road modellen.

De MTX-SH heeft dezelfde basis van motorblok als de NSR, alleen dan met een luchtgekoelde cilinder. De cilinder tapeinden staan anders dan van de MB, MT en MTX, daardoor zijn cilinders niet uitwisselbaar. Soms geeft dat problemen voor fabrikanten om toch weer een bepaalde cilinder serie in 50cc of 70cc te gaan maken, omdat de aantallen vrij gering zijn. Echter op dit moment zijn alle cilinders gewoon weer leverbaar.