MVT

Het Franse race merk MVT startte ongeveer in 1999. En met succes, in veel races stond dit merk al vrij snel op de eerste plaats. MVT is dus een Frans merk uit de MVT-Groupe. Wij voeren dit merk al vanaf heb begin in 1999. Juist omdat het een kleinere fabrikant is met een goede knowhow voor race onderdelen, maken zij diverse special parts voor de brommer en scooter. Hoofdzakelijk zijn het ontstekings onderdelen die zij vervaardigen.

MVT bied een uitgebreide selectie aan race ontstekingen, zowel in snelle buitenrotor ontstekingen als de echte binnenrotor ontstekingen. Zelfs maken zij nu sinds kort de eerste echte binnenrotor ontsteking met lichtspoel. Je accu wordt daardoor bijgeladen en verlichting e.d. kan blijven werken, zodat je toch met een echte race ontsteking gewoon van de openbare weg gebruik kan blijven maken!

MVT is de binnenrotor ontstekings fabrikant in Europa. Dat zijn ze niet alleen geworden door snelle ontstekingen te vervaardigen maar juist ook door kwaliteit te leveren. Er zijn genoeg andere merken die misschien wat goedkoper zijn, maar die vaak veel problemen geven. MVT is een absolute aanrader!