NSR onderdelen

Honda NSR onderdelen vind je bij ons in overvloed. Ook al is het een redelijk gedateerd model, toch hebben we nog bijna alle onderdelen voor deze brommer. Omdat er steeds minder NSR onderdelen imitatie gemaakt worden, moeten we wel vaak over stappen op originele Honda onderdelen.

De Honda NSR veroorzaakte begin 90-er jaren een storm van bewondering in brommer-land. Dit geheel nieuwe model met een compleet nieuw mono-shock frame en een nieuw watergekoeld type motorblok deed opzien baren. Vooral ook was het de complete stroomlijn die direct in het oog sprong. 1 van de eerste brommers die ontwikkeld waren naar een afgeleid motorfiets ontwerp.

Zoals gezegd worden vooral specifieke NSR onderdelen steeds minder imitatie gemaakt. Gelukkig heeft Honda een goede onderdelen voorziening, zodat we daar vaak op terug kunnen vallen. Soms is het iets duurder, maar de kwaliteit is vaak beter en het kan in ieder geval gewoon nog geleverd worden. Daarom ben je voor je Honda NSR ook bij ons aan het juiste adres!