Oldtimer bromfiets onderdelen

Wij zijn begonnen met onderdelen voor oldtimers. En tot nu toe proberen we alle oldtimer onderdelen in bestand te houden of zelfs het onderdelen bestand er zo mogelijk van uit te breiden!

Van vrijwel alle reguliere oldtimer merken hebben we onderdelen. Bijvoorbeeld Kreidler, Honda, Puch, Vespa, Yamaha en Zundapp. Voor Kreidler zijn we vooral gespecialiseerd in de Florett’s van 1975 tot 1982. Honda’s oldtimer onderdelen hebben vooral betrekking op de MB, MT, MBX, MTX enz. Bij Puch is het natuurlijk vooral de Maxi en in mindere mate de herenbrommers als de Daytona, Condor, Monza. De Vespa modellen zijn natuurlijk de Citta, Ciao, Bravo en PK50. Van Yamaha hebben we veel voor de FS1, DT, RD, en DT-LC en RD-LC al dan niet in 80cc uitvoering. Bij Zundapp zijn het vooral de KS modellen in zowel 50cc, 80cc als 125cc die goed vertegenwoordigd zijn.

Alles bij elkaar best een groot oldtimer onderdelen programma. Uiteraard gelden ook hier voor altijd de beste prijzen en ook al zijn het oldtimer onderdelen toch een relatief snelle levertijd.Kies voor uw oldtimer onderdelen links uw merk.