Onderdelen voor scooter en bromfiets

Onderdelen voor scooters vormen de ‘core business’ binnen ons bedrijf. De keuze is enorm groot, zodat je altijd wel vind wat je zoekt. Voor de laatste modellen en merken zijn altijd bij VDH-Parts alle onderdelen verkrijgbaar. Zelfs zeer veel onderdelen voor scooters als b.v. voor gedateerde modellen als Peugeot Rapido, Kymco DJ, Yamaha BW, enzovoort.

Onderdelen voor scooters bestaan tegenwoordig voor een groot deel uit accessoires, denk maar aan de verlichting, speciale kappen (sets) en sturen en dergelijke. De tunings parts vormen een aparte groep die weer ingedeeld kan worden in veiligheid artikelen en de echte opvoer onderdelen. Verder vormt bij ons de lijst ‘Diversen’ een onderdelen imperium op zich.

Deze lijst bevat bijvoorbeeld onderdelen als binnen en buitenbanden, bouten en moeren, olien en vetten, alarm systemen, stickers en stickersets, kortom te veel om op te noemen. Vrijwel alle artikelen die hier in voorkomen zijn universeel toepasbaar en geschikt voor gebruik op de openbare weg.Kies uw merk links in de knoppenbalk.