Peugeot onderdelen

Peugeot behoort bij ons tot de grotere onderdelen groepen. Dit merk is na introductie van de Buxy, Zenith en Speedake razend populair geworden. Later na de uitkomst van de Speedfight gingen de verkoop aantallen nog verder omhoog. Nog steeds zorgt de Speedfight-2 WRC en X-Race voor de aanvoering. Ook de Vivacity en Looxor zijn gewild. De Fox is dat vooral bij (pizza) koeriers.

Mede doordat de Peugeot importeur vaak de voorpagina van de krant haalde door weer in het gerecht te gaan tegen 1 van de bekrompen en stompzinnige anti-brommer en scooter regels uit Den Haag, zorgden zij zo ook voor extra bekendheid en nog meer: betrokkenheid bij iedere brommer en scooterrijder. De beste reclame die je je als importeur kan wensen.

Peugeot onderdelen zijn daarom ook in grote getale aanwezig in onze database. Alle modellen brommers als de 102 en 103 tot de laatste Speedfight en Looxor toe. Ook hebben we een compleet programma aan imitatie Peugeot onderdelen. Zoals onderdelen om te verfraaien maar natuurlijk ook om er wat meer uit te halen. Kijk snel voor alle Peugeot onderdelen in de groep “Peugeot”