Piaggio cilinder

Omdat de Piaggio cilinder tot een van de meest verkochte cilinders binnen ons programma behoort, hebben we van die cilinders een buitengewoon groot aanbod. Mede doordat Piaggio natuurlijk diverse en verschillende merken onder zijn paraplu heeft. Enkele voorbeelden daarvan zijn: Vespa, Gilera, Puch, en sinds kort ook de merken Aprilia en het Spaanse Derbi.

De Piaggio cilinder neemt daarom ook een bijzondere plaats in binnen ons aanbod van cilinders. Cilinders in bijvoorbeeld lucht en waterkoeling voor zowel brommers als scooters. Merkloos alsook alle tunings merken en natuurlijk origineel. Zo hebben wij altijd de laatste Evolution modellen van Polini en MHR van Malossi. Maar ook onze merkloze gietijzeren cilinders zijn snel, goedkoop en van uitstekende kwaliteit.

Zelfs de ontwikkeling van merkloze Piaggio cilinders hebben we in eigen hand en worden in Taiwan gemaakt. Kompleet met alle benodigheden van pakkingset tot zuiger en zuigerveer toe. Dus voor een Piaggio cilinder zit u bij ons altijd goed qua prijs, keuze en kwaliteit.