Piaggio opvoeren

Heden ten dage heeft Piaggio een groot marktaandeel in de Europese brom en motorscooter branche. 25% van alle verkochte scooters behoren tot het Piaggio concern. Dat is niet zo gek omdat de laatste 10 jaar bijna iedere scooter die Piaggio uitbrengt een regelrechte bestseller wordt.

Daar spelen wij uiteraard op in door Piaggio opvoeren te promoten in de ruimste zin van het woord. Piaggio opvoeren is voor ons een belangrijk deel binnen ons bedrijf voor wat betreft het onderdelen bestand alsook in hoge mate de ontwikkeling van die opvoer onderdelen, ook voor 4-takt. Daarbij spelen vooral kwaliteit alsook prijsbeheersing van die onderdelen een grote rol.

Gelukkig is Piaggio opvoeren nog steeds heel populair. Mede door de inzet van deze scooters in alle Europese en SOBW races waar ze zeer sterk in vertegenwoordigd zijn, denk maar aan de Zip-SP. Daardoor kunnen de aantallen onderdelen groot zijn, waardoor bijvoorbeeld ontwikkelings kosten weer omlaag gaan. Voor Piaggio opvoeren ben je bij ons dus zeker op de juiste plaats!