Speedfight onderdelen

Na dat Peugeot begin jaren negentig de productie stopte van hun eerste scooters die zij op grote schaal verkochten, de SV en de SC, werden de Buxy, Speedake en Zenith in de markt gezet. Deze modellen waren het begin van een succes reeks die Peugeot pas echt goed op de scooter kaart zette.

Toen eind 1998 de Speedfight op de markt kwam veroorzaakte die werkelijk een sensatie, een scooter met een geheel nieuwe snelle en brutale look. Later in 2002 is de Speedfight ge-restyled in de Speedfight-2, en in 2009 kwam de Speedfight-3. Speedfight onderdelen vormen daarom sinds 1998 een vast onderdeel van ons leverings programma.

Speedfight onderdelen hebben wij in alle standaard uitvoeringen zowel qua plaatwerk als motor onderdelen. Natuurlijk ontbreken de imitatie onderdelen als kappen en plaatwerk niet. Ook motor onderdelen zijn volop imitatie leverbaar. Accessoires zijn leverbaar in alle denkbare vormen en uitvoeringen, zeg maar van windscherm tot neon en led verlichting toe. Daarom zijn er zelfs voor de veel eisende scooter rijder unieke en nergens anders verkrijgbare Speedfight onderdelen leverbaar.