Suzuki onderdelen

Suzuki was ook in de 70er jaren al volop in Nederland-Bromfietsland aanwezig. De eerste modellen waren de ER, ZR en GT. De ER was de voorloper van de TSX een cross model dus. De ZR was het chopper model en de GT een wegmodel. De GT was ook als motorfiets te koop in 250cc, 550cc en 750cc, allen 2-takts. Suzuki had dus als een van de weinigen een compleet programma, voor de Nederlandse markt met 2-takten.

De meest verkochte Suzuki brommer is wel de TSX. Deze is gemaakt tot 1998. De eerste scooter was de Vamos een scooter uitgerust met een Morini motorblok. Later volgde de Katana de Vamos op en werd het gamma uitgebreid met de Zillion en de spraakmakende Street-Magic. De Estilete en Samurai werden nooit in grote aantallen verkocht.

Wij verkopen alle Suzuki onderdelen zowel van de oudere typen als de laatste modellen. De meest gangbare onderdelen staan in de lijst. Onderdelen die zeldzaam verkocht worden, met name originele Suzuki onderdelen, staan er niet in. Maar deze kunnen natuurlijk zonder problemen altijd besteld worden. Voor wat betreft Suzuki onderdelen, bieden we u ook weer een compleet plaatje zoals het hoort!