Tomos onderdelen

Tomos is helemaal ‘terug van weggeweest’ Nog geen 10 jaar geleden was Tomos zo goed als dood te noemen. Maar omdat Piaggio stopte met de fabricatie van de Puch Maxi en korte tijd later ook Manet stopte met de Maxx, braken er nieuwe tijden aan voor Tomos.

Inmiddels heeft Tomos veel nieuwe modellen in de markt gezet. Was er eerst alleen keuze tussen de A3 en de A35, nu zijn er diverse modellen bij gekomen als de Flexer, Quadro, Revival, Clasic enz. Tomos onderdelen vormen vanaf het begin een vast onderdeel binnen ons bedrijf. Wij voeren dan ook onderdelen van alle modellen, de meeste origineel maar ook een diversiteit aan imitatie delen. Dit betreft dan vooral onderdelen voor tuning. De Tomos onderdelen zijn relatief goedkoop te noemen ten opzichte van andere Europese merken. Terwijl ze kwalitatief er helemaal niet voor onder doen.

Daarom is Tomos rijden ook zo leuk: voor niet veel geld een leuke echte brommer en goedkoop in onderhoud. Tomos onderdelen zijn verder altijd gemakkelijk te leveren, wij hebben er nog nooit problemen mee gehad. Ook dat is een belangrijk gegeven voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte brommer.