Tuning onderdelen

V/D/H Parts is een allround leverancier voor alle scooter en brommer onderdelen sinds 1995. De hoofdmoot in ons bedrijf vormen nog steeds de tuning onderdelen. Deze delen zijn opgenomen in vrijwel alle groepen en merken. Voor wie dus tuning onderdelen zoekt kan voor ieder merk en model bij ons terecht. Zelfs voor 4 takt scooters hebben we een uitgebreid tunings programma.

De tuning onderdelen zijn onderverdeeld in legale delen voor gebruik op de openbare weg, bijvoorbeeld remblokken, voorvorken, schokbrekers enz, maar natuurlijk ook de delen die niet op de openbare weg gebruikt mogen worden, zoals cilinders, uitlaten carburateurs etc. Uiteraard worden deze delen wel gewoon gebruikt op de openbare weg, zei het wel op eigen risico van de klant. Natuurlijk hebben we ook in deze tuning onderdelen diverse merken, soorten en maten, van heel goedkoop tot prijzige merk onderdelen, die uiteraard wel hun geld waard zijn. Dit komt tot uiting in de prestaties van dat soort duurdere merken.

Belangrijk om te weten is ook dat we door onze jaren lange ervaring precies weten wat je nodig hebt of welke combinatie je het beste kunt gebruiken, in een bepaalde tunings set-up van je brommer of scooter.Klik links op uw merk voor alle tunings onderdelen